Nutrikaše probiotic s banány 180g (3x60g)
Kód: 3634392Podrobný popis
Nutrikaše probiotic s banány 180g (3x60g)
Nutrikaše probiotic s banány je instatní kaše, která neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepková. Kaše jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.
Význam obsažených vitaminů a minerálů:
Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2 a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.
Vitaminy B12, B6, C, zinku a železa podporují normální funkci imunitního systému. Vitaminy B2, B6, B12 přispějí k normální činnosti nervové soustavy.
Mangan, vitaminy C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Kaše má banánovou příchuť. Balení obsahuje 3x 60g.
Dávkování a způsob užití
Je doporučena konzumace maximálně 3 porcí denně.
Směs ze sáčku stačí vysypat do misky, zalít horkou vodou a dobře zamíchat.
Nedoporučuje se používat vroucí vodu, při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita výrazně sníží.
Složení
Kaše obsahuje instantní rýžovou mouku 34,2 %, glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, fruktózu 8,4 %, vlákninu inulin 6,4 %, modifikovaný kukuřičný škrob, sójový bílkovinný izolát, mrazem sušený banán 2 %, kaseinát sodný, stabilizátor E340, jedlou sůl, vitaminový a minerálový komplex, probiotickou kulturu Bacillus coagulans (5 miliard/porce), aroma, protispékavou látku, oxid křemičitý, emulgátor E471 a barvivo karoten.
Informace pro alergiky: sóju a kasein.
Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1758 kJ / 418 kcal, tuky 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g, sacharidy 70 g, z toho cukry 14 g, vláknina 6,4 g, bílkoviny 4,3 g, sůl 0,97 g.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové cereálie a kaše |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Typ přípravku: | ostatní sortiment |
SUKL kód: | |
ATC skupina: | |
Farmakoterapeutická skupina: | |
EAN: | 8595054905620 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.